tisdag 31 maj 2011

Vilken överraskning!

Idag har jag jobbat i vanlig ordning... Nej fy vad jag överdriver. Men just den här veckan iaf :-)
Efter jobbet hämtade jag flickorna på dagis, idag hade dom varit på Kottebanan i Söderköping. Vilken höjdpunkt det varit! Dom berättade allting på en gång och samtidigt när jag hämtade hem dom. Haha :-) Och kanon väder, vilken dag dom haft! :-)

När vi kommit hem och även R så började vi med maten. Jag stod ute i köket och tyckte att det banka på dörren... jag gick för att titta och såg att någon stod utanför dörren. Små barn som ska sälja något, tänkte jag. Gissa om jag vart JÄTTE förvånad när Annika och Erica, två gamla kompisar står utanför dörren!!! OJ så roligt att se dom igen! Det va ju.... ÅR och dar sedan sist! Och så ovant att se Erica med magen i vädret! :-) Bebis på G, om ca 5 veckor, spännande!! Självklart va huset väl städat så det glänste. Jag va piffad från tårna, med gyllen brun hud, vit vacker klänning., håret ny fönat hos frisör med vackra lockar som nådde mig enda till brösten, fint sminkad och alldeles sådär perfekt som jag brukar vara efter en dag på jobbet. Erhm... eller inte, OCH jag ber om ursäkt!! :-DJa jag vart jätte glad att se dom igen efter så lång tid.
Jag hoppas jag får träffa dom snart igen.

När tjejerna åkt käka vi maten som R grillat och sen har flickorna badat. Jag har bakat cupcakes (fy fan vad jag ljuger. Snarare platta jävla muffins med något rosa klet på) FUCK vad jag suger på att baka! Aaargh... :'-(


Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag banne mig sova. Jag är trött så ögonen går i kors.

2 kommentarer:

 1. Ha ha...ja, det gäller att alltid vara beredd på oväntat besök ;-)
  Tur att ens vänner oftast skiter i hur man ser ut!

  Puss

  Ps. Kul med hästen!!! Du får berätta mer på fredag =)

  SvaraRadera
 2. Jag tyckte du var lika fin som en sommardag Carro! =)
  Och vem har städat hemma när man inte väntar besök? Det har nog ingen =)
  Det var jätte kul att du var hemma så jag fick chansen och träffa dig och fick ditt nummer med så jag kan komma mindre oanmäld nästa gång. ha ha.
  Kramar

  SvaraRadera