måndag 13 juni 2011

Fotografier.

Idag har jag minst sagt haft fullt upp igen... Men jag är en aktiv människa, tro det eller ej. Min kära sambo kan till och med tröttna på mig från och till då jag helst aldrig tar det lugnt. Jag vill att det ska gå i ett liksom. :-)
Efter jobbet idag åkte jag till fotografen och hämtade våra efterlängtade kort. OJ så fina dom vart! Jag är helt överförtjust i korten och nu ikväll efter att jag varit hos Eydis fick Rikard sätta upp dom på väggarna i vårat vardagsrum. Så tjusigt det vart. Det är bara en som inte gillar korten och det är Mimmi. Hon morrar och tycker att det är skit äckligt... Ha ha, knäppa hund :-D

Min mamma hämtade flickorna på dagis medans pappa fixade våran gräsklippare. Oftast får jag igång den utan större problem men nu gick det fan inte så han kom och hjälpte mig. TACK snälla pappi :-)
R grillade och vi käka med mamma och pappa... Flickorna somna lätt som en plätt ikväll och jag drog iväg till Eydis som sagt. Jätte skönt att komma ut i skogen och tölta på grusvägen. Japp, ni läste rätt. TÖLTA! Ha ha, idag gick det... Bara sådär och det va jätte roligt. Jaaa, jag visste inte själv att det va tölt, men Sandra berätta för mig :-)

Nu ska jag slappa, imorn får jag jobba igen!

Ni får se det ena kortet... jag va i valet och kvalet om jag skulle visa. Man va fan, KLART ni ska få se :-)

Älskade familj!! <3

3 kommentarer:

 1. Guuud så fint!!!
  Vilken tur jag har som får se alla på söndag då.

  Puss

  SvaraRadera
 2. Gud vad fint kortet blev!!
  Tjejerna ser ut som 2 små prinssesor! :) <3

  Hoppas allt är bra med er.

  Puss och kram

  SvaraRadera
 3. Vilket fint kort!
  Värt pengarna då antar jag? =)

  SvaraRadera