lördag 21 januari 2012

Oj då..

har själv inte tänkt på hur dålig jag varit på att uppdatera. Visst är det sjukt jävla tråkigt att titta in på bloggar som ALDRIG är uppdaterade?
Det tycker iaf... Så jag kanske skulle ta tag i det här en gång för alla.


Veckan har bjudit på prov tex. VG- haha, inte så bra kanske men inte illa heller för att bara ha pluggat precis innan provet. Tänkte först skjuta upp det till tisdag men körde i torsdags och det gick ju som det gick.

Jag har varit i stallet där det bara vart en lugn skritt tur barbacka. Björk hade någora lösa skor och Mimmi va med. Andra gången hon är med ut på en tur men det gick faktiskt förvånansvärt bra. Kul, vet jag att jag kan ta med henne fler gånger.

Jag har även varit och kört Zumba nere på gymmet, tillsammans med Lisa. Svårt såklart med vissa kombinationer och hemskt varmt och svettigt men jävligt roligt. :-)
Va även nere och träna igår kväll vid 20 snåret och förut idag vid 10, men då bara uppe på gymmet.
Nu blir det vila söndag och sen ett pass måndag kväll... Har skaffat mig ett träningskort nu också så det kanske kan blir lite ordning på mig och mina kroppsdelar fram till sommaren. Vi får se :-)

Har 2 hostiga barn här hemma, feberfria men hostiga. Nathalie har varit hemma hela veckan från dagis, och det märks! Hon är en riktigt p*na... He he. Lugnar sig hostan endel tills imorn kanske det blir en sväng till Kimstad så barnen får rusa av sig i motionspåret.
Evelina har blivit blöjfri om dagarna och är super duktig!! Nätterna kör vi dock det säkra före det osäkra än så länge :-)

Liten börjar bli stor.
Igår va vi på bio och såg Happy feet 2, den va bra stundtals och mindre bra mellan varven.

Nu ska jag fortsätta med helg bestyren. Dvs ligga i soffan, göra pärlplattor, leka med lera osv innan det är dax att laga middag. Idag blir det hasselbackspotatis, kryddsmör, beasås, sallad och ryggbiff. Mumma :-)

2 kommentarer:

 1. Ha ha...helt rätt Carro, det är svintråkigt med folk som inte uppdaterar sina bloggar. Men sååå dålig är du inte, det finns de som är värre ;-).

  Låter som att det går bra för dig med träning och det, kul!!!
  Maten lät också heeelt okej, har du lagt ner LCHF??!!

  Puss o Kram

  SvaraRadera
 2. Tack ;) Jag försöker uppdatera 1 gång om dagen .Men förstår att du inte hinner med men mne det räcker med någon gång i veckan .Jag måste lägga dit dig på lista så jag hittar lättare .

  SvaraRadera