tisdag 3 maj 2011

vår, eller vinter?

Snacka om skiftande väder idag! När jag gick ut med Mimmi imorse innan jobbet såg det ut som det skulle bli en fin dag. Eeeh, men det vart inte så fint väder. Det har regnat, haglat och snöat idag ju. Inget höjdar väder alls... Usch va tråkigt! Vart tog våran sommar värme vägen? Det va verkligen för bra för att vara sant. Men någon måtta får det endå vara. Snö i MAJ? Va fan är det här????

Jag väntar just nu på att barnen ska somna. Så fort jag vet att Nathalie sover ska jag ge mig ut med Musan. (kärt barn har många namn, så även våran hund)
Min mamma har varit här idag. Vi kom hit så pass båda två att hon följde med för att hämta barnen på dagis. Barnen vart glada såklart, även om dom va hemskt trötta! Det va länge sen dom fick gå upp tjugo i 6 sex flera dagar i rad.
Evelina klaga över att det va kallt så jag fixade till ett bad så flickorna kunde bada innan maten. Till middag vart det stekt fläsk, kokt potatis, min goda gräddsås, lingon och färska, knapriga herecort verts (lr va fan det heter :-)). God mat tycker jag. Barnen, framför allt Nattis, åt med mycket god aptit. Evelina har lite ont i halsen än med lite peta hon i sig.
Mamma vart också bjuden på kvällsmat, choklart!! Nu tror jag att min stora flicka sover. Jag och Musan ska ge oss ut i rugget. Sen blir det ett snabb bad, och tv'n.
Imorn är det återigen jobb, som resten av veckan. Härligt!

1 kommentar:

  1. Ja, herregud vilket skitväder! Är glad att jag inte har hund dessa dagar ;-).

    Kul att du får jobba!!!
    Vad sa chefen om sommaren, kunde hon hjälpa dig något?

    Puss & Kram

    SvaraRadera