söndag 15 maj 2011

Söndag kväll.

Jag sitter själv uppe eftr att flickorna fick gå o lägga sig. Nathalie sover o det tog inte lång tid alls innan hon somna.
Evelina verkar ha lite svårare att komma till ro ikväll. Kanske för att hon tog extra lång sovmorgon...

Idag har vi varit på busfabriken igen. Flickorna fick själva bestämma idag och då va det de dom ville göra. Det är roligt :-) dom uppskattar det så mycket och dom blir av med en massa energi. Man skulle ha årskort :-D
Efter det va vi en sväng till Bauhaus, jag va tvungen att ha några säckar jord så jag kan börja med mina projekt här hemma. Sen åkte vi till plantagen så det va inte bara jord som följde med hem... Även två tomatplantor, en krusbärsbuske och en rhodendendro.(?) roligt!!:-) men de va bara den sistnämnda blomman jag fick ner i backen innan himlen öppnade sig och det öste hagel över mig. Barnen sprang in, skrikandes med händerna för öronen. Det började såklart åska också... Vilken tur att dom där idiot skurarna är över fort.

Igår kväll mötte jag upp en tjej för att provrida hennes häst. Sagt och gjort, det va såklart super kul! Vi ska försöka ses den här veckan också så jag kan rida, ev redan på tisdagkväll. Jag hoppas att det känns lika bra nästa gång , och följande gånger vi provar. Isf har jag snart ett islandshäst sto på 10 år som jag kommer rida 2 dagar i veckan. Känns så himla roligt att äntligen komma igång igen! Och ett stort plus att det är så nära! Kan bara erkänna att få en häst att tölta va inte värdens enklaste sak. Helst inte eftersom jag inte ridit islandshäst sen jag va typ 12 år, och det är också enda gången! Haha :-)
Men man lär sig ju! Hejja mig liksom!!

2 kommentarer:

 1. Vad kul gumman att det gick bra med totton =) Mysigt att rida islandshäst, även om jag gillar större hästar bättre.

  Vad fint, då kommer jag och äter krusbär hos dig sen då ;-)

  Puss o Kram

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag har hittat hit (fick adressen av en gemensam vän, du vet vem) hoppas det är okej. Va kul att läsa att du gillar Eydis, det verkar ju som att ni klickat :)
  Då hörs vi om tid i helgen.

  SvaraRadera