lördag 30 juli 2011

En tur här, och en annan där.

Idag hade vi ätit frukost en bra bit innan 9.00. Jag frågade flickorna om någon va intresserad av att plocka lite svamp? JAAAAAAAAAAAA!! Så klart :-)
Vi åkte till skogs och började letandet... Ingen svamp. Vi gick i sisådär 30-40 minuter och mitt dåliga tålamod gjorde sig påmint. Satan, skulle vi inte hitta svamp idag? Och sen, helt plötsligt kom dom. En efter en, flera stycken stod dom där så gula och fina. Skogen guld.. OJ så fina dom är OCH så goda! Jag är redan sugen på att plocka ännu mera.


När vi kom hem väckte vi pappan i familjen. (vi är snälla som ger honom lite sovmorgon).
Vi fixade till oss och åkte iväg till Chippen. Vi tog en promenad med hund och häst och flickorna fick då passa på att rida. Otroligt snälla häst, han är ju lydigare än hunden. Det är knappt att han tittar åt ett annat håll ens när man är ute och går. Så snäll :-)
Rikard fick också leda, och när vi kommit tillbaka till stallet fick han borsta av Chip. Sååå duktig så :-)

Efter stallet åkte vi till R's mamma och pappa. Vi fikade, snackade skit och sen vart det lite mat.
Våran minsta tjej sover nu medans den stora ligger i våran säng och gnolar. Hon vill numera ligga där och somna, och sen får vi bära över henne. (okej, i natt sov hon hela natten och det gick faktiskt bra. Inte alls så trångt och varmt som jag trott)

Hoppas ni haft en bra lördag!


1 kommentar:

 1. Vi är hemmaaaaaaa =)
  Ha ha...

  Fina svampar! Är också sugen på att ge mig ut och plocka. Hoppas ni haft en bra vecka. Min mobil är fuckad så jag kan inte skicka sms...
  Men vi ses ju i morgon!

  P & K

  SvaraRadera