onsdag 27 juli 2011

ÄNTLIGEN!!!

Äntligen sitter jag i soffan och andas ut... :-)
Efter jobb, hämtning av barn osv så har jag fixat käk, städat och varit och veckohandlat! Stonk och stön! Att jobba, ha hand om hemmet och barnen helt själv är ett helt jävla företag. Tyvärr väldigt dåligt betalt... Men så kan det vara.
Ska snart ta en dusch, OM jag orkar! Skulle behöva dricka en Red bull, men då kan jag väl inte sova sen....
Red bull funkar verkligen på mig så allt som oftast blir det en vid 7 snåret på morgonen för att rädda dagen.
Kan även meddela att jag inte sovit så bra som jag gör nu sen jag tillbringar nästan varje kväll i stallet. Det är medicin för själen!

Jag undrar ibland vad det är för fel på mig... Jag lyssnar ganska mycket på musik. Jag älskar musik. Många, nästan alla, känslor kan förmedlas med hjälp av musik.
Tyvärr blir det mycket radiomusik, även fast jag har Spotify på mobilen så laddas mest gamla godingar ner eller radioplågor.
Igår kväll slog jag på Allsång på skansen för första gången på säkert 2 år.
Och det va som att någon stal mitt hjärta.. Jag vart förälskad! Hoffmaestro, HUR I HELA HELVETE HAR JAG LYCKATS MISSA DESSA UNDERBART HÄRLIGA KILLAR?????!!!! Jag fattar ingenting, men jag är helt såld nu... ha ha, galet! :-)

Må-bra-musik, minst sagt!!!

1 kommentar:

  1. Haha, samma här! Såg dom/hörde dom och fastnade direkt :-) Härligt att det går bra med kusen :-) Ha det gott! Kram Sandra

    SvaraRadera