söndag 10 juli 2011

Uppdatering.

Kakorna vart sisådär. Fan va gott det ser ut på bild jämt... haha :-)
Jag trättna efter andra sorten, helst när jag märkte att dom inte vart sådär gud goda som dom jag åt sist, som en gammal tant hade bakat ute på campingen hos mamma och pappa. Men det är klart, vad har jag mot en gammal tant? Hon har säkert bakat kakor i 70år av sina 85... Och jag då? Jag har bakat kola kakor 5ggr och nu 2 andra sorters kakor. Ha ha :-)

Rikard kommer nog inte hem fören åtta ikväll. Super kul, not! Jag som ev skulle åka till stallet och testa den där 4-åringen jag skrev om. Dock ingen liten Islandshäst men jag får inse att jag inte har råd med någon sådan i dagsläget. Kanske finns det en häst för mig i större förpackning? Som jag kan arbeta fram själv... Man vet aldrig.
Den här pojken har ingen suttit på ens... Blir det slag i saken blir det mycket markarbete och träning från grunden. Kan ju vara spännande... Trevlig är han iaf, lite valpig kanske :-)Det är ju bara så svårt, medryttarhäst eller inte? Egen häst eller ej? Ta upp ridskolan igen, fin slipa sig själv lite och träna, tävla lite lektionshäst kanske?
Jag får se... jag vet varken in, ut, fram eller bak. Jag står där jag står...
Som vanligt skyndar jag sakta!

1 kommentar:

  1. Öööhhhh....helt oriden låter ju inte speciellt trevligt :-/.
    Men det kanske är en kul utmaning för dig??
    Tycker verkligen att du ska satsa på i alla fall någon form av häst, det är verkligen du. Hoppas du kommer på i vilken form du vill ha det.

    Puss

    SvaraRadera