tisdag 12 juli 2011

Jag avanserar!!

Från att ständigt baka kladdkaka, göra små kakor eller slänga ihop en smulpaj prövar jag att avansera lite idag... Bullbak!
Ha ha, ja jag förstår att ni skrattar.. Ni vet ju hur hemskt dålig jag är på att baka, men jag kände att jag ville testa :-)
Jag hoppas att dom ska bli klara tills min mamma kommer och hämtar lill Ev. Eller iaf så dom blir klara medans hon är här så hon kan få avgöra om det är gott, eller ej. Men, tror ni verkligen att hon skulle säga att det smaka skit om dom verkligen gjorde det?
Troligtvis inte, hon är ju min mamma. Hon älskar ju mig, hon säger ju tillochmed att jag är söt och gullig när jag ser ut som knäckehäxan för böveln! Hon skulle ju säga att jag va söt om jag börajde sminka mig med vitt puder så jag vart likblek, färgade håret svart och sätte i tygbitar i skallen!! Hon skulle endå säga att jag är söt! Hur ful jag än är, tycker hon att jag är söt. Hon skulle ALDRIG klara av att säga att min bullar är äckliga!! :-D


Ni får se bider på bullarna sen, kan vara roligt att visa mina allra första bullar i bloggen, än mer skriva hur dom smaka. ;-P

1 kommentar:

  1. Ha ha...nej, hon skulle aldrig säga att dina bullar är äckliga. Men tänk själv, hur skulle bullar som Nattis eller Evvan bakar i framtiden kunna vara äckliga. Bara lite mindre goda kanske... ;-)

    Puss & Kram

    Ps. Du är inte alls dålig på att baka, så det så!

    SvaraRadera