söndag 4 december 2011

Home sweet home...

Nu har vi hunnit vara hemma några dagar. Vant oss vid att fixa frukost själva, lunch, middag och så vidare... Och det kalla gråa klimatet. Usch... Barnen gillar att vara hemma hos sina leksaker, sina rum och filmer... Och den svenska tv'n. Dom har tappert tittat på tyska SvampBob fyrkant. Vi har badat och solat, myst och ätit gott. Busat och dansat (mest barnen som dansat då det va minidisco varje kväll!)
Flygningen både till Egypten och hem gick väldigt bra. Lite försendade både ner och hem, men timmarna på planet flöt på bra och flickorna va duktiga!<3
Dom har varit duktiga hela resan... Ibland blev det lite gnäll flickorna i mellan, och mellan dom och mig då dom tycker på ett sätt och jag ett helt annat. :-)
Men så är ju dagarna här hemma också ibland!
Hotellet va sååå himla fint, folket var vänligt och vilken service man hade! Man hann knappt äta upp maten innan dom kom och plocka bort tallriken så man kunde ta en ny och hämta ny mat. Glasen med öl och vin va knappt halv tomma innan dom va där och fyllde på mer. Flaskor med vatten fick man varje dag och eftersom det va Allinclusive va det bara att ta av allting! Det fanns 6 stycken buffé restauranger med säkert 10 olika rätter på varje restaurang. (minst) Sen fanns det massor av barer, fik osv.. Utan att överdriva va det en sisådär 20 olika pooler i olika storlekar. Tyvärr va inte alla uppvärmda så det va inte alla man ville bada i...
En dag åkte vi ner till stranden, som skulle vara så fin. Vi va där i ca 20 minuter innan va besluta oss för att åka tillbaka till hotellet. Det blåste, stranden va dålig och inte alls så fin som man hade hört och det luktade (stank) bensin från motorbåtarna och alla Jetski's som låg i vattnet.
Vid stranden kunde man rida både häst och kamel, dock inget vi gjorde. Besvikelsen va så stor så jag ville bara tillbaka till hotellet... OCH det va inte bara vi som hade denna tanke om stranden för många åkte tillbaka till sina hotell efter bara 15 minuter vid stranden.
Åter till hotellet... Allting va hemskt fint och det är verkligen lyx! Vårat hotell va fyra F och ett plus så det är väl så nära fem stjärnigt man kan komma. Allting va väldigt rent och snyggt och i restaurangerna bytte dom handskar hela tiden, faten bars ut om dom stått för länge och ingen av oss blev magsjuk. Inte det minsta... Så det där med magsjuka känns lite överdrivet, för alla som vi pratat med har blivit dåliga. (förutom typ 2 familjer) Hur som helst... Vi är jätte nöjda med våran semester. Kväll och morgon va lite kylig så man fick lov att ta på sig en tjockare tröja. Men dagarna vid poolen va underbar och temperaturen låg på en sisådär 25-30 grader. Vi hade det super!

På flygplatsen klockan 5.30


 Vi flög med Jettime.
 Poolen just vid vårat lilla hus..
 Bilder på vårat rum..

 Flickorna sysselsatte sig ofta med att rita..


 Jag tyckte att det va bra att någon lämnat raklödder kvar... Rikard märkte som tur va i duschen att det inte var raklödder, han hann dock bara spreja i händerna. :-)
Medel för kryp!
 Barnpoolen där vi spendera den mesta tiden.


 Receptionen.
 Evelina softar i solen..

 Mamma och pappa bodde i "ölen" :-)

På flygplatsen på väg hem...

2 kommentarer:

 1. Vad kul att få se lite bilder!!!
  Låter som en toppenresa =)
  Och att ni klarade er så bra med era magar beror nog på att ni valde all-inclusive.
  Det är nog "ute på stan" som det är värst.

  Härligt för ungarna att få sola och bada, kan tänka mig att de hade russinfingrar mest hela tiden ;-).

  Puss & Kram

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem, ser ut som ni har haft en helt underbar semester! :-)
  Kram

  SvaraRadera