lördag 10 december 2011

Svullen som en julgris!

Ja visst ska man väl erkänna att man verkligen bara trycker i sig när man är iväg på julbord? Okej kanske inte förra fredagen, då drack jag mest när vi va på Borgen. Men idag drack jag dessto mindre och åt dessto mer.. Himla trevligt! Vet att revbenspjällen inte är toppen, men jag äter dom ju inte så det bekommer mig inte så mycket... Sen är det köttbullarna som är ett minus för dom är inte ens "hemma gjorda", och det kan jag tycka hör lite till, med "egen gjorda" köttbullar. Annars tycker jag att det här julbordet är prisvärt och bra i det stora hela.
Barnen va med idag. Deras första julbord borta sådär.. Tror dom uppskatta det. Dom skötte sig själva och det va inga problem alls. Dom åt gratis också så man ska absolut inte klaga.

Nu ligger dom i sina sängar och sover. Evelina somna direkt hon la huvudet på kudden och Nathalie hon sover hon också nu. Ner mysen under täcket med bästa svansbrorsan Nemo. Han är alltid hos henna när hon ska sova.. Så söta. :-)
 Nathalie med svansbror Nemo.

Vi ska mysa ner oss i soffan jag och min sambo och se film. Hoppas ni har en mysig lördag!

1 kommentar:

  1. Jag måste säga att jag åt väldigt lite mat i går. Men jag tror nog att jag typ tappade aptiten på vägen när olyckan hände. Urk kände man bara då :-/.

    Men det var himla kul i går!!! Och som sagt, ett helt okej julbord för den pengen. Snällt att alla barn åt gratis.

    Puss & Kram

    SvaraRadera