onsdag 7 december 2011

Vad va det jag skulle göra nu igen?

Sitter i skolan, som vanligt när de blir dessa tråkiga inlägg utan bilder... Har helt ärligt haft funderingar på att byta tillbaka till blogg.se bara för att dom har en iPhone app. Här från mobilen till blogspot kan jag inte få in biler i inlägget, och det suger! Hur som helst, har pluggat till ett prov som jag ska göra imorn, Ritningsläsning.. Det är hur mkt som helst att få in i protesen.:-( jag vet snart inte vad jag heter... Pluggade lite med det igår kväll och någon timme här så nu ska jag låta det vara tills imorn så provet ligger framför mig 9.30.
Men inte nog med det... Jag pluggar nu yttligare till ett prov jag har imorn, Underhållsteknik.:-/ det känns sådär bra med 2 prov på en dag men vi har så JÄVLA många prov tills den 23.. Efter dessa 2 har jag yttligare 4 jag måste göra. Gjorde prov igår på Teknologi Industri... Jag fick G. Jag vart besviken på mig själv. G, va fan är det? Godkänd... Ooh så arg jag blir!! Jaja... Bättre lycka imorn, eller vad sägs?!

Nu ska jag plugga vidare! Hoppas kunna bidra med en rolig uppdatering ikväll som visar min nya frilla, eftermiddagens aktivitet och lit annat smått och gott.

1 kommentar:

  1. Jag har inte haft några problem att lägga upp bilder. När jag har tagit en bild som jag vill lägga upp så mailar jag den till bloggen. Och då blir ju själva mailet inlägget.
    Hur gör du?

    Puss & Kram

    SvaraRadera