tisdag 27 december 2011

Jahopp

Alla sover. Alla utom jag:-) det va tydligen jobbigt att gå upp tidigt idag... För samtliga. Jag har ju inte gjort så mycket ansträngande... Pluggat och de är väl det. Barnen har varit på dagis och Rikard jobba som vanligt. Barnen tyckte att de va super roligt att återigen få komma till dagis. 4,5 dag va uppenbarligen nog här hemma:-)

Julen har bjudit på mycket god mat, julklappar, umgänge med dom man tycker om och mkt mys. Jag gillar julen... Kanske tycker jag att den va över alldels för fort i år. Dagarna 3 av julfirande bara flög förbi oss och jag tycker knappt att vi hunnit med. Det känns väl inte sådär kanon att de va flera plus grader på julafton, barmark och typ vår... Sjukt!!! Om 50 år är de väl en sisådär 20 grader varmt på julafton och vi har drinkparaplyn nerstuckna i julskinkan. Vem vet...

Nu har vi bara nyårsafton kvar innan vi börjar på nytt blad. Går inte åren ALLDELES för fort när man fått barn???! Det nya året börjar med att Evelina fyller 3 (!!!!!!!!) år! Sen ska vi till stockholm.

Oj vad tiden går...

Nu ska jag hänga tvätt. Den hänger inte sig själv, har jag hört. Och ingen annan kan jag be heller... So long.!

1 kommentar:

 1. Har du lov nu eller? Skönt för dig i så fall.

  Åren går alldeles för fort = JA.
  Det är helt sjukt. Och vi ses ALLDELES för sällan. Skärpning på det 2012!!
  Aaaalright??!! ;)

  Hoppas det gick bra med tvätten. Man borde uppfinna en manick som hänger den åt en. Och viker och stoppar in i skåp och garderober.
  Säg till när du uppfunnit den ;)

  Puss o Kram

  Ps. Vad gör ni på nyår?

  SvaraRadera