söndag 12 juni 2011

Söndag 12/6.

Idag vakna mina flickor innan åtta och då kom dom även och väckte mig. Kul... Helst med tanke på natten. R drog iväg till stan igår, och när han gör det har jag ALLTID svårt att koppla av. Jag gillar nämligen inte att vara ensam, helst inte när det åskar ute. :-(
Jag somna vid sisådär klockan 1. Klockan 2 väcktes jag av Evelina som va jätte ledsen! Jag fick aldrig riktigt klarhet i varför hon blivit så ledsen, men jag gissar att det va en dröm. Hon somnade om men vaknade igen klockan 3. Jippie... Hon grät efter mamma igen men somnade om efter att jag varit inne hos henne. Sen somnade jag och sov till klockan va 5. Då knacka det på sovrums fönstret och det va R som kom hem, onykter och dan. Smidig som en panter och tyst som en mus... Som alltid. NOT!!!
Jag slumra om efter att fyllot kommit i säng... Sen vakna Nathalie. FAAAAN!! Hon hade ont i magen men somna om ganska snart hon också. Jaha, då va klockan ungefär vid 6. Sen fick jag som sagt sova till 7.40. Jippie vilken jävla natt och morgon! Fyyyy fan! Humöret va i botten men jag gick upp, satte på film till mina flickor, fixade mig och fixade frulle,. Sen fixade jag till tjejerna. Jag va sur och tvär för klockan va inte ens 10, mamma och pappa skulle äta frukost vid husvagnen så det skulle ju ta ett bra tag innan dom kom hem, och R's mamma ville jag inte störa eftersom dom precis kommit hem från Spanien och hon säkert hade annat att styra med. Och jag som ville till Ikea och handla möbel till Nattis rum, matta till vardagsrummet osv.
Satan...
Jag packade in flickorna i bilen och gav mig fan på att dom skulle sköta sig på Ikea. Jag kunde ju inte ens ha någon vagn med mig idag eftersom jag va tvungen att ta en "packvagn" på Ikea. Och till min stora förvåning skötte sig flickorna med bravur!! OJ vad jag vart överraskad. Jag trodde dom skulle köra den gamla vanliga.. Streta imot, dra iväg åt varsitt håll, eller bara ge blanka fan i vad jag säger, kort och gott. Men inte mina flickor inte. (tydligen) Dom har gjort sin mamma MYCKET stolt nu 2 dagar i rad. Så himla roligt när dom är på det humöret :-) Dom fick korv och korvbröd och läsk till lunch på Ikea, och då är ju lyckan gjord. Och när vi va vid dom olika avdelningarna på Ikea och jag tittade på mitt så lekte dom vid dom olika "barn-stationerna" dom gjort. När vi skulle gå vidare kallade jag bara in mina barn och dom kom snällt galoppernade efter. Haha :-) Så skulle det vara varje dag!

Nathalie's rum, med den nya möbeln Trofast. Mycket bra möbel! Den bruna bokhyllan ska väck och ersättas med en vit. Kistan framför fönstret (från min mormor och morfar) ska målas vit, ett projekt jag haft på gång nu i snart 6 år. ha ha :-D
 Den bjuder vi på... :-)

När vi kom hem skruvade jag ihop möbeln alldeles själv!!!!!! :-D
R låg i sängen, jätte pigg och fräsch... hö hö! :-) Med jämna mellanrum frågan han hur det gick, och vad jag gjorde. Till slut sa jag åt honom att sluta tjata någon j*vla gång..
Jag bar in möbeln i Nattas rum och fixade med leksakerna och sortera. Nu ska jag bara fixa bilder till lådorna så kanske det blir lite enklare för flickorna att hålla ordning själva.
Evelina, hon ska också få en sådan möbel när hennes rum är klart!


Mamma va här en sväng nu ikväll, och nu slappar vi bara jag och R.
Tuudilu!
Nya kuddfodral till sovrummet. Sött :-)

Fastnade direkt, såå söta!
 Tabletter istället för duk...

2 kommentarer:

 1. Vilken härlig natt hörru ;-)
  Kul att flickorna skötte sig på Ikea, det är ju väldigt uppskattat. Möbeln blev ju jättebra!

  Puss & Kram

  SvaraRadera
 2. Dom verkar tycka om korv dina små flickor iaf Carro =)
  Det är alltid bra och kunna muta med något. ha ha.

  Jag känner igen det där med att inte kunna sova. Jag ligger alltid mer eller mindre vaken tills Daniel kommer hem också. Det går lixom inte komma in i någon djupare sömn. Sen blir jag alltid lika full i skratt när han kommer hem, för till skillnad från Rikard, så försöker han vara så tyst som det bara går. Tror det tog honom 5 minuter sist och bara gå in i rummet för att han skulle göra det så tyst som det bara gick. Grejen är ju bara den att jag vaknar ju så fort han sätter nykeln i dörren.
  Men det låtsas jag ju inte om =)

  SvaraRadera