fredag 17 juni 2011

Filmtips.

Tänkte tipsa om filmer lite längre ner.. men nu till mina senaste dagar.
Jag har inte gjort allt för mycket... Inte mycket alls faktiskt.
jag har jobbat, kommit hem från jobbet och där har dagen tagit slut typ.
R har fixat middag hela veckan och vilken jävla lyx alltså! :-) Så skulle jag ha det jämt! Det har blivit mycket grillat, kyckling, hamburgare och så lite köttbullar med spagetti på det. Tidigare idag frågan han vilken tid vi va hemma idag, flickorna och jag, och när vi kom hem sa han att vi fick skynda oss för maten stod redan på bordet. Då hade han varit och hämtat pizza och fixat. Fett Nice!! :-)
Farligt att bli bortskämd sådär, jag kanske gör det till en vana! ;-P

Igår köpte jag jordgubbar efter jobbet. När jag kom hem slängde jag ihop en jordgubbspaj som vart alldeles underbart god! Till det vart det vaniljvisp, alla åt med god aptit efter maten och vips så va den pajen slut. Då är det ju riktigt roligt att "göra sig till".
Igår kväll när flickorna somnat hyrde vi film, och här kommer mitt tips.

I'll spit on your grave.
Jävligt hemsk film.. Jag mådde illa och blev så illa berörd av filmens första del att jag ibland tittade mellan fingrarna. Förbannad, är också ett ord av rätt val... Men jag kan endå rekomendera filmen. Känsliga bör dock varnas... Jag tål nämligen det mesta.


Skräck från 2010 av Steven R. Monroe med Sarah Butler och Daniel Franzese.

Den har kallats världens hårdaste film - detta är en nyinspelning av skräckklassikern från 1978.

En ung författarinna flyttar till en en liten stuga på landet, där hon börjar arbetet med sin nya bok. Men hennes närvaro lockar till sig en grupp våldsamma och depraverade män som under en hel natt utnyttjar, förnedrar och torterar henne. Hon lyckas till sist fly och kastar sig handlöst i en ström flod. Männen förmodar att hon drunknat och efter en tid går allt tillbaka till det normala igen. Tills en dag, då hon återvänder. Fast besluten att låta dem lida som hon gjorde.fast mycket, mycket värre.Och för den som tycker att den där "va väl ingenting", ja då kan ni se.
Jag skall inte dö ensam.
En spansk film som jag inte kunde se mer än kanske 30-40 min, sen mådde jag så illa att jag trodde jag skulle spy. Samma typ som föregående film, men mycket värre. Att den är på spanska och filmad på ett annat sätt gör den så jävla otäck... Jag har aldrig stängt av en film för att jag inte klarat av att se den. Det här är den första...

1 kommentar:

  1. Vilka sköna kvällar du haft! Lyxigt när någon annan lagar maten, verkligen!

    Ha ha...skulle aldrig se de där filmerna. Förstår du vilka sömnproblem jag skulle få???
    Usch!

    Puss & Kram

    SvaraRadera