lördag 11 juni 2011

Lördag!

Idag har vi haft en ganska så lugn dag. Vi beställde bord redan igår kväll på bacchus...Även fast vi tycker att det blivit sämre så ville vi käka där idag ändå. ha ha :-)

Vi tog med oss R's mamma och pappa också som kom hem från Spanien igår. Flickorna skötte sig utmärkt, dom valde pannkakor och sen ville dom ha efterrätt, som dom inte åt allt för mkt av.

Vi andra tog självklart plankstek. Gott som faen :-)
Nu myser vi mest och jag ska knäcka en cider, det är ju trotts allt helg. Flickorna äter lördagsgodis men ska snart i säng. Lördag får man vara uppe lite längre...Nattis väckte mig straxt innan 8'a imorse och vi fixade bara till oss och åkte in till Himmelstalunds loppisen. Hemskt mycket barnkläder och inget speciellt som jag va intresserad av. På vägen hem köpte vi 3 liter jorgubbar, svenska Choklart! :-) Och till dom köpte vi glass och grädde, MUMMA! :-)Käka gjorde vi vid 16, och på vägen hem köpte jag en helt underbar klänning från Cubus. Såå söt och inte alls dyr! Tips, tips :-)Nu ska jag fixa flickorna och sen ska jag slappa! Och mysa med min älskling :-)
 Hehe, så gulligt då :-)

2 kommentarer:

  1. Väldigt gulligt! Fina kläder har ni båda två =)
    Gott med Plankstek, här hemma blev det makaroner och köttfärssås...ha ha. Boooring men så är det ibland.

    Puss & Kram

    SvaraRadera
  2. Låter som en bra lördag!!

    SvaraRadera