måndag 10 oktober 2011

Städning av skithus.

Okej... antingen städar jag ett skithus eller så städar jag ett skitigt hus, och då borde jag kanse ha skrivit det ist? På sätt och vis städar jag väl ett skithus för snart är jag färdig med badrummet! Vet ni hur många ggr per vecka jag städar mitt/vårat (helvete heller, jag städar, det är mitt!!) badrum?? MÅNGA!!! Alltså högblanka möbler och vitt med mörktgrått golv, det säger sig självt va? Och på det 2 barn mellan 2-4 år... Då är det inte rent länge. :-)

Inatt sov mitt minsta barn väldigt oroligt... Jag va uppe en sisådär 4-5 ggr utan någon direkt förklaring på varför... Resultatet vart ju så klart en jätte trött minsting imorse.. Utan feber men jag trodde det skulle bryta ut så jag ringde mormor och lämnade Evelina inne i stan. Hon har varit jätte pigg hela dagen, hjälp mormor i tvättstugan och ätit bra och mycket. Inte alls några flunsa tecken där.. Än.
Imorn blir det dagis och förhoppningsvis fortsätter vi så resten av veckan.
Nathalie hade haft en bra dag på dagis. Dom jobbar med vatten/luft osv nu... Så idag hade dom hällt diskmedel i vattenpölarna och så fick barnen hoppa. Barnen får ge förslag på vad dom tror kommer hända, och sen får dom se resultaten. På samlingen hade dom haft vatten i en skål, lagt i tandpetare tillsammans med antingen en sockerbit eller en tvålbit, och så fick dom se vad som hända. När det va en tvål i åkte tandpetarna ifrån tvålen, och när dom hade en socketbit i åkte tandpetarna mot sockerbiten. Jätte spännande tyckte Nathalie så hon har hållt föredrag om det en bra stund :-)
Nu slappar hon i soffan tillsammans med bästisen Nemo, och innan dess lekte hon med sin lilla syster. OJ vad dom saknat varandra idag :-)


Jag passade på att beställa hem en ny plattång idag... Min la av imorse, den har varit glapp länge så det va väntat... Så typiskt, bara halva håret vart klart... KUL!! Fick bli uppsatt bara därför... Men på fredag kanske jag har mina nya och får inviga den :-)
Hittade en på Teknikmagasinet för 699,- men som tur va påminnde Sarah mig om att kolla på nätet och då hittade jag samma för 439,- Hur bra deal är inte det???!! :-) Lycklig liten flicka jag som spara några kronor :-)


Nu ska jag städa klart och sen fixa krubb. Klockan går så jag får köra allting på samma gång, ser jag. :-)

1 kommentar:

  1. Ja...städa skithus och skitiga hus är vi ju bra på du och jag =).
    Vi borde belöna oss själva för det någon dag...

    Kul med ny plattång...jag använder min så sällan så den är nästan som ny. Hoppas jag kan få ett jobb så jag har anledning att platta håret lite oftare ;-).

    Puss

    SvaraRadera