söndag 26 februari 2012

Söndag kväll

Vi tittar på Wallander. Stadigt på söndagar, är ju ganska svag för sån typ av film.

Dagen idag har varit hyfsat lugn. Nää, för lugn!

Vi var ute en stund på förmiddagen, härligt att njuta av vädret!
Tjejerna byggde hinderbana... och jag, ptja, jag njöt mest!:-)När vi kommit in fick de bli fruktstund, vindruvor och jordgubbar. Snacka om jubel från dom små :-)
Sen tog jag och Nattis lille putt bilen och gled in till stan. R fick lite träningskläder och jag själv köpte mig ett par löparskor och en hållare till mobilen så jag kan ha den på armen.
Asics GEL-Nariko Dam


När vi kom hem va svärmor och svärfar här. Vi fikade och snackade massa skit.. Trevligt som alltid!!

Kvällen bjöd på tacos och en ny barnfilm. Savannens hjältar.. Barnen såg ungefär 15 minuter innan dom tröttna. R och jag såg klart bara för att. Skitfilm!!

När vi hade lagt barnen tog jag på mig mina nya fina löpar pjucks och tog på Musan hennes nya röda halsband med matchande koppel så drog vi ut på en runda. Jag joggade hela rundan.. (förutom den biten jag va tvungen att låta hunden göra sina behov, en liten bit i början och en liten bit på slutet.) Vart stolt över mig själv. Har aldrig någonsin orkat förut!!! Alla pass jag går på varje vecka ger resultat, trotts allt!
Hade ett mål nu ikväll, att dit skulle jag orka. Orkade jag till den platsen va jag jävligt duktig, och jag joggade dubbelt så långt till, minst! Sista biten, en ganska lång och brant backe tog jag fart och skorna va verkligen helt underbara att springa fort i! Det kändes som jag sprang på fjädrar, underbart!! Och roligt!

Nu tar jag kväll. Veckan som kommer bjuder på tandlkarbesök, skola, plugg, umgänge med vänner, stallet, middagar och annat skoj! Rolig vecka, helt klart!! :-)

2 kommentarer:

 1. Låter som en toppenvecka, minus tandläkarbesöket då... Fast du har ju fina tänder så du behöver säkert inte laga nåt =).

  Jag såg också Wallander i går, tyckte den var bra. Förutom slutet...kändes väldigt konstigt.. :-/

  Lördag ser vi fram emot sjukt mycket =)
  Puss

  SvaraRadera
 2. Glömde ju skriva att det var kul att du joggat!! Det är ju så sjukt jobbigt, och verkligen ett test på vad man orkar med. Mamma och jag ska börja jogga på måndagar, men det är inget jag ser fram emot...ha ha.
  Om jag nu kan få vara frisk...det har vi inte sett än.
  Puss

  SvaraRadera