söndag 5 februari 2012

Seg startad.

Godmorgon!
Imorse va jag seg startad... Usch...
Ögonen ville helst inte öppna sig. Frukosten till barnen gjordes nästan sovande..Nathalie vakna straxt efter 7 och Evelina vid 8. Sen somna inte jag om mer heller... Jag är alltid betydligt tröttare på söndagar än vad jag är på lördagar, helt klart.
Men nu sitter jag här, käkar lite frukost och laddar för dagen.

Nathalie ska iväg på kalas vid två tiden och vi kommer åka en sväng till mamma och pappa då..
Jag vill passa på att sola lite, kommer inte riktigt ha tid i veckan som kommer.
Igår va jag nere på gymmet och körde ett pass Afro. Det va en tjej som heter Ida som hade passet och det va jääävligt jobbigt igår, men roligt :-)
Ikväll när barnen somnat blir det gymmet. Hoppas alltså att dom ska somna innan 19. ;-P
Träningen är mitt liv nu känner jag, så jävla roligt att jag tog tag i skiten och fick in det i mitt liv igen. Att jag får komma till Björk en dag i veckan är också kanon och en himla bra kombination!
På lördag ska jag iväg med Nathalie en sväng, det ska bli spännande :-) Hon ska få träffa en liten häst som en bekant till mig äger. Hoppas det blir bra.


Nu ska jag slänga in lite bilder. Mobilbloggade innan kalaset igår men det funkar inte från min mobil.. Inte när jag ska slänga upp ett inlägg med bild. Jävla skit!!! 2 ggr av 10 funkar det, men då kommer det X antal timmar efter att jag uppdaterat. Och alla gånger jag uppdaterar men det inte kommer någon inlägg alls, ja dom gångerna får jag säkert betala för, utan resultat.


Igår va vi på kalas hos John som fyllde 5år. Tänk så stora våra barn börjar bli.. Åren går så fort, helt obegripligt. Snart är det Nathalies tur att fylla 5 år.. Okej, i september. Men va fan, det är ju ganska snart.
Iaf, det är trevligt med kalas! Väldigt trevligt!!

Nattis och jag i bilen innan kalajs.

Ja såhär såg det ut när jag kom upp till köket.. Barnen hade dukat fram picknick, frågan är om dom inte åt upp alla bullar... Busfrön!!

Världens.. erhm.. sny.. bästa bror?!! Såklart!
Tog mer bilder men dom blir inte dom bästa med mobilen..
Får försöka komma ihåg kameran i fortsättningen!

2 kommentarer:

  1. Ha ha...jaa du...vilken fiiin bild på J =).
    Tack för i går och i dag, toppenkul!!

    Puss & Kram

    SvaraRadera
  2. Jasså vad tråkigt för henne, det är ju svårt att föreställa sig hur det ser ut innan, men får man inte lämna tillbaka om man inte är nöjd? Jag tycker det är smidigt med Linköping. Vi får se vart dom kör nästa år men jag vill gärna gå igen även om det är i Stockholm :) ja vi är lediga hela fredagen så det blir bra för oss.

    SvaraRadera