måndag 13 februari 2012

Dax igen.

ATT det ska vara så svårt att uppdatera bloggen om helgerna. Har varken ork eller lust då.. Fast egentligen är det väl då jag borde uppdatera får då händer ju allting som man aldrig gör annars.
Jag får väl dra helgen nu ist :-)

Lördagen bestod av att vi va i badhuset klockan 9.00. Barnen var förväntansfulla och glada! Timmarna flög fram och vi myste av lek i vattnet, fika och bastubad. Härligt tyckte vi allihop! Efter badet åkte vi hem och käka lunch innan det va dax att möta upp Sandra i stallet. Det va dax att föra ihop Nathalie med lilla Lusen. J
Sandras dotter Alice va också med, en riktigt gullig liten dam.. Hon och Nathalie verkade gilla varann direkt !
Jag tyckte det gick bra och Nathalie pratar redan om att få åka dit igen!:-)
Hon är intresserad och tycker att rida är kul.. Hon utbrast besviket efter den turen i skogen att hon såg vägen och att hon inte ville rida tillbaka till stallet redan. Ha ha, gott tecken! Men jag håller med Sandra där, man ska sluta medans det går bra. Helst dom första gångerna!
I helgen tänkte jag att vi skulle åka dit igen och ta oss en promenad, roligt för Nattis och nyttigt för mamman ;-P

Efter stallet gick vi ner till farmor och farfar där Rikard och Evelina höll hus. Fika och några timmars snack blev det innan vi gick hem till oss. Rikard laga maten och jag lekte Gladiatorerna med tjejerna i hallen. Dom fick 5 poäng om dom lyckades ta sig från vardagsrummet till köket. Uppskattat!
Vi körde Gladitorerna även i torsdags, jag och Evelina i vardagsrummet.. Tyvärr stod Evve på huvudet så nu har barnen fått hjälmar. (till pulkaåkning såklart) Ha ha.
Vi såg Melodifestivalen också, choklart! Rikard kan vara den enda jag kille jag mött som tycker att Melodifestivalen är "helig".. Han vägrar att göra annat än lördag mellan 20-22. Ha ha, sött!

Söndagen vart ganska lugn här hemma. Jag va iväg och körde ett pass i gymmet, skönt som fan! Annars va det mest en mys söndag med familjen.

Måndag idag och en ny vecka är i rullning. Samma gamla rutiner, men skönt som fan att man klämt in gymmet 5 dagar av 7 möjliga. Dock kommer det bli en gymdag mindre under helgen troligtvis då jag idag fick förfrågan om att börja ta hand om en islandshäst till, en dag i veckan. Och jag testar gärna, det kan ju klicka. Det är en halvsyster till Eydis, jätte snäll och med en hel del motor. Spännande!
Så nu har Rikard fått fylla i en kalender efter mina "to do"... För JO jag pratar alltid med honom innan. Har ju ganska knökat schema nu, och vi lever familjeliv. En familj är ett team och då ska man snacka med varandra om saker och ting. Gjorde en jämförelse som i skolan "Greppassning" eller "Spelpassning". Vid Spelpassning är hålet större än axeln och då blir det ett glapp (rör(l)igt).. Men om man kör på Greppassning, som vi gör numera, då är axeln större än hålet och ett grepp uppstår. Det är vi, vi greppar varann, förstår varandra. Är ni med? :-D
Rikard bara skrattar åt mig när det gäller mina förklaringar men jag tycker att det är ett klockrent sätt jag! Ha ha!

Mina veckor är
Måndag: Vila 
Tisdag: Träning.
Onsdag: Björk och träning.
Torsdag: Träning.
Fredag: Vila.
Lördag: Stallet.
Söndag: Nattis stall och gym.

Nu ska jag ut och gå med Musan.

Trevlig kväll!!

1 kommentar:

  1. Ha ha...vad rolig du är!! Greppassning alltså... Ja, det vore väl sorgligt om man inte stämde av med sin familj innan man drog iväg på äventyr.

    Kul att Nattis gillade hästen, och vad roligt att du kanske kan få en till häst att rida på.

    Puss o Kram och ha en fin alla ♥ dag

    SvaraRadera