söndag 11 mars 2012

Tjinga dinga!

Så ligger jag i badet och slappar efter en lång söndag. När man blir väckt av kidsen vid 7 på morgonen räknar man inte direkt med att dagen ska gå så fort... Den här dagen har gått fort, trotts allt. Förmiddagen spendera vi hemma, efter frukost tittade vi på Gladiatorerna och sen vart de ute lek innan vi begav oss till stan. Tanken va inte att vi skulle ha gått på bio, Evelina och jag, men de vart så ändå.. Pappa bjöd på Mästerkatten, en film som båda flickorna tjatat länge och mycket om. Nathalie satt tyst hela filmen och uppskattade bio besöket förutom när vi fick springa på en liten kisspaus... Evelina satt snällt hon med men hoppade upp i pappas knä när lite mer än halva filmen gått. Oflyt hade hon också då hon spillde ut halva sina chips innan filmen hade börjat, och när halva filmen gått hade hon även lyckats släppa läsken rakt ner i golvet så den tog slut onödigt fort.. Så kan de gå! Tur att pappa hade lite läsk kvar.
Jag och barnen gilla filmen, Rikard va inte helt nöjd. Inte så bra som han hade tänkt sig.. Han hade tydligen förväntat sig en riktig action.. Ja ja. Säg något han varit riktigt nöjd med den här helgen...

Imorn är de måndag och åter till allvaret efter att jag varit redigt sjuk. Ingen träning på en hel vecka och de sätter sina spår vill jag lova... Fan.. Tålamodet tryter och stubinen har brunnit ut för länge sen när de gäller samtliga i familjen.
Imorn skulle jag behöva ett redigt pass på gymmet, helst box. Finns dock inget så jag har bokat in mig på afro ist.


Nu är de dax för tvagning och efter det kontoret.
Lucky me, Lucky you.. So long!

1 kommentar:

  1. Ja, frustrationen att inte kunna träna är inget vidare. Själv har jag kunnat träna varannan vecka ungefär sedan jul, p.g.a alla penicillinkurer. Äter min sista på onsdag så i helgen och nästa vecka hoppas jag kunna gå.
    Måste ta tag i joggandet också, så skönt att kunna ta det när man har tid och utgå från hemmet liksom.

    Puss o Kram

    SvaraRadera