lördag 17 mars 2012

Fullt ös.

Idag är det lördag och dagen har gått i ett. Helt underbart härligt med dessa dagar.. :-)
Igår fick jag vara hemma från skolan för Nathalie lyckades ju kräkas ner tamburen på dagis i torsdags... Det vart dock ingenting mer med det utan hon åt bra och sen har det bara varit lugnt här hemma. Rikard därimot har mått lite halv krassligt i 2 dagar men känner sig piggare idag.
Igår va det "dax" för R's födelsedagspresent. Han hade fått biljetter till Pang på Pensionatet. Kolla på riktig buskis kunde vara en rolig grej tänkte jag... Det tråkiga med sånna presenter är ju att det går inte att göra någonting om den som får det blir sjuk, vilket hände oss. Rikard va jätte hängig igår, så medans jag tog med svärmor ist  så låg R hemma i fosterställning. Kraken... Det va såklart jätte lyckat och jag tyckte att det va riktigt roligt att se det live. Dag-Otto kan vara den roligaste jag sett alltså. Jäklar vilket minspel och när han pratar sen... Jag vek mig av skratt några gånger :-) R tyckte att de va synd att han inte kom med såklart, men va glad att det va roligt.. Vi bestämde att vi ska kolla på't någon annan gång, tillsammans!

Va pigg när jag kom hem så jag körde lite planka, armhävningar och situps vid 23.00 igår kväll, ha ha :-)

Idag vakna minsta tjejen vid 06.30, lagom roligt. Jag kröp ner i hennes säng och försökte få henne att somna om utan att lyckas något vidare. Hon ville se Hitta Nemo och käka frukost och så fick det bli.
Förmiddagen va lugn fram till 10.30 då jag hoppade i stallkläder och plockades upp utav Anna klockan 11.00 och åkte iväg till Granmyra. Där vart jag presenterad för Annas Tritla. En sååå himla söt häst. Ett svart sto med tjock och yvig man. Jätte snäll och gullig men med betydligt mer tempo än Björk. Ganska känslig i ridningen så en lugn och stadig hand va ett måste i ridningen. Tyckte vi lyckades ganska bra för att vara första gången och Anna tyckte det såg bra ut. Kändes skönt :-) Vi tog en tur i paddocken, kände lite på gas och broms. Sen tog Anna och gjorde iordning sin andra häst så tog vi oss en tur ut på grusvägarna.
Så nu tar jag hand om Tritla en dag i veckan, till att börja med. Känner jag mig själv så blir det säkert lite mer nu under sommarmånaderna :-)


När jag kom hem igen fick jag fixa till mig och sen tog jag med mig Evelina in till stan. Vi köpte lite vin till kvällen och sen ett par nya träningsbyxor till Rikard. På vägen hem åkte vi förbi hos Dennis och Lisa för att hämta R's dator. Dom va hundvakt till Sally, Pettan och lilla Agnes. Agnes är Sallys lilla valp, på en sisådär 4-5 veckor.. (skulle jag tro) Helt gudomligt söt, såklart! :-)När vi kom hem kicka vi igång maten och nu sitter vi här. Ny ätna och smuttar på ett varsit glas vin. Hör och häpna!!! Karln har gått från att vara en känd vin-hatare till att gilla det mycket.. Till och med föreslår att vi nog skulle ha en flaska till kvällen... eller två. :-)


Igår va även barnen och jag inne i stan. Vi stod och smög på tågcentralen, höll utkik efter mamma och pappa. Dom skulle ju ta tåget upp till Stockholm, sova på hotell vid Arlanda och idag lyfte flyget till Sri Lanka, där dom nu ska tillbringa 2 veckor. Gissa om det va två snopna föräldrar som såg oss komma :-)
Jag hade ju sagt att vi skulle ses en gång till innan dom åkte. Och jag va bara tvungen att säga att jag älskar dom så mycket<3
 Flickorna med mormor och morfar utanför centralen

Nu har vi fixat med både barn och djur inför natten så vi tar också kväll. ;-)
På återseende!!


1 kommentar:

  1. Ha ha...låter som hektiska dagar =).
    Kul med en till häst att rida, det är ju verkligen din grej!

    Hoppas att vädret ordnar upp sig i dag...så det blir nån jävla körv ;).

    Puss o Kram

    SvaraRadera