torsdag 1 september 2011

Guuuuuu så illa!!


Alltså min uppdatering är lika illa som... som... som... Jaaa, sommarvärmen?? (sommar värmen vi aldrig riktigt fick)

Jag sitter i soffan på arslet och ska snart lägga mig i badet. Ett varmt härligt bad! Jag ska skrubba mig med peeling och i håret ska jag lägga en inpackning. Jag är SÅ värd det! :-)
Krypet i kroppen och stressen som varit ganska påtaglig sista tiden börjar försvinna. Visst att det börjar bli ruskigt dåligt med jobb på det företaget som jag jobbar på... Men inget ont som inte har något gott med sig, eller hur brukar man säga?
Jaja, ni får veta mer nästa vecka. :-)

Annars har det mest varit stall, ridning, promenader, yttligare bio besök men en arbetskamrat, frisörbesök m.m.
Har nog hittat min nya favorit salong, och den ligget på Hageby Centrum. Nikita heter den och frisören jag hade heter Frida, och hon va SÅ bra! Dit kommer jag gå igen, igen och igen  :-)
Klippte av håret till den kortaste "uppklippningen" vart en page frisyr som jag trivs med. Men min tanke är ju i framtiden långt (ockej, längre) hår som är rakt avklippt. Inga etapper, nada!! Bara rakt! Det är riktigt snyggt! :-)

Våran lilla vovve börjar bli stor.. Idag när jag kom hem hade hon börjat löpa, helt plötsligt. Eftersom jag inte hunnit köpa något tikskydd har hon nu ett par Hello Kitty trosor i storlek 98 som jag klippt hål i för svansen. Haha :-) Nathalie hade ju endå växt ur dom och Mimsan verkar gilla dom. Så söta, vita med Hello Kitty såklart och sen rosa stjärnor. :-DPå tal om min flicka som växer ur kläder... Hon blir ju hela 4år (redan) på lördag. FUCK va fort tiden går efter att man fått barn! Helt plötsligt fick man ett liv, liksom. För 4 år sen föddes min första lilla prinsessa!!<3

Nathalie och hennes kisse Nemo.


Nu är badet klart!

1 kommentar:

  1. Jajamen, du är väl värd alla bad i världen va?!

    Kul att du hittat en bra frisör. Jag går ju också på HC fast på Trudes. Men nu var det nog snart ett år sedan jag klippte mig. Usch, tiden går fort asså.

    Kalas på lördag. Längtar! Efter Er och tårtan =)

    Puss

    SvaraRadera