lördag 10 september 2011

Fruskost stund.

Snart dax för frulle.... Klockan är lite över 8 och vi har varit vakna en sisådär 20 minuter, nu börjar det kurra lite i magarna. Flickorna ligger i sängen och tittar på Rango (som Nathalie fick i födelsedagspresent) en av favorit filmerna just nu :-)


Idag ska vi till stallet... Chippens ägare ska komma och hälsa på. Ta en sväng med honom och kolla in hur han har det. Hoppas hon inte tycker att han blivit allt för fet. Han lever gott som pensionär nämligen. (okej, han är inte smällfet. Han har bara lite pensionärsmage. ;-))

Igår grilla vi för ÄNTLIGEN kom R hem lite mänsklig tid. Jätte mysigt och jätte gott med grillat såklart, men troligtvis sista gången i år vi grillar själva.


Annars idag ska vi till stan och byta ett täcke jag köpte till Mimmi igår, ett vinter täcke med reflex så hon syns ordentligt i höst/vinter.
jag tog det i storlek 30 för sist va 35 lite stort, men det vart precis så vi får lova att byta upp oss till en 35'a igen. :-)
Overallen jag beställde vart jätte fin!! :-)
Så tjusig så :-)
Blir perfekt när det regnar eftersom Mimmi inte har någon underpäls och blir blöt in på bara skinnet.Slänger även med bilderna på flickorna som jag tog vid dom 2 stora Ardennerhästarna. Nathalie skulle ha en sån nästa gång. Hon vart överförtjust. Evelina ville inte gå allt för nära för hon va rädd för hästens hovar.Den stora fuxen (Bläsen) va med i serien Farmen, om ni minns den? Jag såg den alltid... Ni kanske minns Naken Janne, Farmen Christina? Ja, där va han med iaf :-) Så det va ju en kändis Nattis fick stå med, och hon fick även autograf, han dregla något förskräckligt och det kleta han av på hennes tröja, precis efter det här kortet :-)

1 kommentar:

  1. Hi hi, så fin hon blev Mimmi!
    Skönt med täcke också, så hon inte fryser den tunnisen.

    Ha en bra dag!
    Kram

    SvaraRadera