lördag 15 oktober 2011

Flerdags inlägg...

Jag passar på att uppdatera gällande några dagar. Jag har inte riktigt hunnit eller haft ork att uppdatera sen sist. Jag minns inte riktigt hur det ligger till, icke hunnit - minns icke = typ samma sak. Visst??

Igår satt jag och traggla, försökte lära mig formler.. det går inget vidare. Jag börjar bli ganska säker på vad jag ska räkna och hur, men formeln för det är dessto svårare att lära sig... Men det kommer väl det med.
Igår va vi bara hemma, fixa käk och när barnen somnat va jag ute på en längre promenad med Mimmi... Messa Rikard på hemvägen så jag kunde ta ett bad när jag kommit hem igen. Varmt, skönt och mysigt! När man kommer in från en ruggig promenad med jycken så behövs det... Igår hade jag till och med mössa på mig, men det va mest för att håret va blött. (Ja va fan... inte när jag bada utan när jag va ute med hunden alltså.)
Jag försökte mig nämligen på att göra en "avfärgning" på håret... Utan några synbara resultat. Suck! Jag vill få bort det här riktigt mörka och få det ljusare... Inte platina blond men ljusare bara. Skulle vara fint nu när man ska utomlands också, då bleks det ju endel av salta bad och sol. Ja håret alltså... Själv hoppas jag på lite mer färg. :-)

Idag gick jag och flickorna upp vid 7.. Vi myste ner oss i soffan och tittade på Idol reprisen. Fyyy så dåliga dom flesta va igår... Usch! Jag tyckte att Robin va duktig igår. Och Denise, va gjorde hon för fel igår? Hon va ju jätte duktig! Frågan är ju vad fan Linni gjorde kvar i tävlingen?? Säkert massa jävla feminister som röstar på honom. Förlåt.. henne. Det.

Annars idag har vi varit ute i trädgården och städat undan sommaren... Alla leksaker, möbler, cyklar osv ställdes in i förrråd och liknande. Jag har bakat en sats bullar idag och jag fick helt klart godkänt av alla i familjen. FAAN så duktig jag är på att baka bullar!! :-D Nu är det inte bara Kolakakor och Kladdkaka på meritlistan, även bullar kan jag lägga till nu!

Haha, idag ska vi vara glada att jag inte jobbar som fotograf....
Bilderna blir ju kanoners...

Just nu har vi lite beslutsångest över vad vi ska hitta på nu... Kanske blir det en promenad för hela familjen. Sånt är också mysigt :-)


Just det, jag har ju varit och fått naglarna fixade hos Marie.
Inte helt lätt att få en bra bild.. Men den få'la duga!

Oj så duktig hon är! Jag vart super nöjd och kan inte riktigt sluta titta på mina tjusiga naglar :-)

2 kommentarer:

 1. Hihi, kul att du blev nöjd!!
  Nu får du vara rädd om dom i skolan...;-)

  // Kram!!

  SvaraRadera
 2. De ser väldigt fina ut. Hon är ju så duktig redan, det är imponerande =)

  Puss

  Ps. du är också duktig som bakar bullar och styr ;-)

  SvaraRadera