lördag 29 oktober 2011

Denna lördag.

Imorse vakna vi och steg upp vid 8. Det är skönt, lite sovmorgon ha rman fått då, men endå inte sådär kolosalt mycket som man oftast bara blir mer trött av än pigg... Vi käka frulle och sen fixade vi till oss och åkte in till stan med min mamma. Vi besökte loppisen på Borgen som va gigantisk! Tyvärr hade jag två barn med som inte va helt samarbetsvilliga från början till slut, utan mest bara precis i början.
Den stora vita skålen och den lilla i glas fynda jag idag. 10 för den lilla och 30 för den stora. Den lite mindre vita är ett fynd från Hela människan i Norrköping.
Gillar den här typen av skålar. Den stora vita är diskad och putsad och redo för migg lördagsgodis :-)
Jag hann göra två fynd innan jag tröttna på trottsiga, blivnade 3 åringar och vi ist åkte till Candyland för att köpa kvällens lördagsgodis.

Efter att vi köpt godis åkte vi till Thomas och hästarna. Båda flickorna va överlyckliga och mata hästar, borstade och klappade. Vi red en sväng också såklart. Nathalie red ensam på Queen och Evelina fick rida på Pärlan med mig. Det gick super bra och båda flickorna va riktigt stolta uppe på hästryggarna :-)

Nathalie på Queen. Evelina och jag på Pärlan.
Vi gick runt och hälsade på samtliga hästar och matade med morötter. Uppskattat av både hästar och barn :-)

Jag passade på att gosa lite med ena hingsten som stod inne för tillfället. En skada från kompisen i hagen har gjort att King fått ett stort sår på vänster sidan... Det kan ju vara det värsta med hästar. Skadorna dom kan ge varann eller  åstadkomma själva.

Jag och King.

Nu är det tända ljus i hela huset.. Lördagsmys. Men jag är väl mest trött och kommer sitta med gamnacke innan klockan slagit 22. Som vanligt...

Nu ska jag ta en dusch! Hepp!

1 kommentar:

  1. Titta vilka fina skålar! Gillar också sådana på fot.

    Fina bilder på er =) Mysigt att rida!

    Puss & Kram

    SvaraRadera