fredag 12 augusti 2011

Fredagkväll.

Sitter i soffan och tittar på Full fräs med Stefan och Krister. Tänk... det är lika roligt efter alla dessa år. :-D
Ugnen är varm och jag väntar på att klockan ska bli lagom mycket så jag kan sätta in kvällen middag. Det ska helst vara klart när R kommer hem, eller precis efter. Vi får se hur det går.

Idag hade jag, Madde och Martin "kräftskiva" på lunchrasten. Noga planerat enda sen i måndags :-)
Mina kräfter och min fina mugg som jag har på jobbet :-)Idag har jag arbetat och sen har jag varit på skolan. Vi får se om jag har någon tur...
Jag har även fixat och styrt med födelsedagspresenter. Imorn vankas det kalas gånger 2. Trevligt och roligt som fan :-)

Igår va jag i stallet och myste med min lilla kuse. Han är bara fööör snäll och gullig! Och hemst lydig! Han rör sig verkligen inte en millimeter i stallgången. Igår spännde jag för rockarden och så tog vi våran första tur med vagnen. Och OJ så roligt det va, öronen spetsade framåt och trava lite sakta gjorde han helst hela tiden :-)
Bad jag honom skritta så gjorde han det, och bad jag om en galopp, ja då fixade han det. Nemas problemas för en liten ponny! Älskade lilla häst!
Jag hoppas att ni förstår att jag absolut inte glömt min ögonsten Eydis. Inte för fem öre... Varje gång jag skriver ett inlägg om Chip tänker jag på Eydis. Hon va minst lika snäll och duktig, men med lite mer motor. Ibland känns det som jag sviker henne... Att jag redan hittat en ny häst som jag har roligt tillsammans med och trivs med. När jag är i stallet tänker jag på henne, varje gång jag pussar på Chip och sluter ögonen känns det som de är Eydis mule jag pussar på. När jag är ute och rider tänker jag på turerna med Eydis... Så bara så ni vet, jag glömmer inte en häst så lätt. Hon är med mig hela tiden, allra helst i hjärtat och tankarna!

Hur som helst, Chip va jätte snäll att köra och så himla duktig så på söndag ska flickorna få åka med för första gången. :-)
Vi stack även ut en sväng i skogen, hittade värsta kantarell stället och efter sisådär 40 minuter hade vi fått ihop ca 5kg kantareller. DET NI :-D

Några få av fångsten... Den lilla är i den storleken jag brukar hitta. Den lite större är STOR för mig, vart liksom överlycklig. Och den STORA, ja va fan den va GIGANTISK!!!! :-D

2 kommentarer:

 1. Åh, tårarna rinner när jag läser om Eydis. Jag saknar henne också som fan! Men det som hände var ju inte Chips fel, eller Dimmas, Emblas eller någon annans fel. Jag vet att Eydis var riktigt nöjd med livet den sista tiden, tack Carro. Kram

  SvaraRadera
 2. Mmm....vi åt också kräftor i går. Det är gott men fasen så dyrt och pilligt. Bättre med en burk med kräftstjärtar, ha ha.

  Snacka om stor svamp! Vi får hänga med någon gång =) Det är så kul att plocka alltså.

  Vi ses i kväll!

  Puss

  SvaraRadera