torsdag 28 april 2011

I soffan, framför tv'n.

Jag sitter i soffan med min jycke och våran gamla hög till dator i knät. Halleluja, den funkar återigen! Eller, den bestämde sig för att tillåta oss använda internet igen. Jag har ett öga på tv', och det andra på skärmen. Jag lyssnar hela tiden efter om Nathalie ska ropa på mig eller ej. Jag gick ut från hennes rum, och nu hoppas jag på att hon ska somna själv. Det va ett tag sen det hände... jag brukar få ligga där inne tills hon somnar annars. Det gör väl inte så himla mycket egentligen... Det är ju faktiskt ganska mysigt. Men det är ju inte jämt man är sugen kanske. Men, snäll som jag är, så vad gör jag inte?? :-)

Kvällens middag beståd idag utav, färsk potatis (dock ej svensk), burkskinka, sill, gräddfil och gräslök. Riktig svenne mat :-) Barnens farmor och farfar kom också en sväng nu på kvällen, så vad satt inte bättre än min äppelpaj och vaniljvisp till det?? :-)
Imorn vet jag inte riktigt vad det blir för mat än...Troligtvis grillar vi. :-) Men det blir iaf efterrätt i form av cheeze cake och hallon.
På lördag vid halv tio har jag tänkt att barnen och jag ska sitta i bilen på väg ner till mamma och pappa i husvagnen. Jag beräknar att vara hemma igen vid 17.00 tiden och sen på kvällen ska farmor följa med oss och titta på någon Valborgs brasa. Söndag, ja då blir det att titta på första Majtågen i vanlig ordning. I år kommer nog flickorna uppskatta det mycket också. Motorcyklar gillar dom ju båda två, och häftiga bilar ska vi ju inte prata om ens... :-) Det blir en rolig helg, känner jag! Min älskade hälft, ja han jobbar.

Flickorna leker i sandlådan.

Piffa till det lite i uterummet. Lite mer vår/sommar känsla nu.

Söta, prickiga ljus.

Dom vackraste blommorna är ju alltid dom man får av sina barn. :-)

Det nya överkastet. Så tjusigt. :-)

1 kommentar:

 1. Titta så fint ja =)

  Usch ja, blev deprimerad när jag såg vädret på smhi. Det ska inte bli speciellt fint alls på lördag och söndag ska det regna. Och då blir det banne mig inget tåg. Vi frös som fan förra året och då blåste det bara...
  Skit, jag som var inställd på sooool =(
  Hoppas banne mig dom har fel.

  Puss

  SvaraRadera