tisdag 8 november 2011

Så var de det där med uppdatering.

Ja jag är där igen. Där jag inte skulle vara... Med dålig uppdatering. Man vet ju själv hur jävla segt det är att gå in på en bloggjävel dag efter dag efter dag och det är samma jävla inlägg som står högst upp. Visst suger det?
Sååå, sista gången för alla. Nu jävlar!! :-)

Det har inte hunnit hända för mkt... I lördags va jag, mamma och Evelina (mitt lilla plåster) iväg på loppis. Jävligt liten va den och det va enbart skit... Därimot låg den precis vid Fiahemmet så till Evves stora lycka gick vi in där. Man fick gå in hos alla katter, klappa och gosa bara man sprita händerna mellan varje besök. Evelina va i himmelriket! Men när jag sa att det va dax att åka följde hon med så snällt.
På kvällen va det dax för en Halloween fest här hemma, mest för barnens skull och sen för att vi äntligen skulla få bjuda hit mamma, pappa, svärmor och svärfar på middag. Det va väldigt trevligt och jag hoppas på en gemensam middag snart igen!
Barnen tyckte att det va roligt och spännande. Dom va små monster och vi hade fixat en grön bål med en blodig hand i (tips från Åsa på dagis). Jag fixade till ett spöke som fick hänga i hallen och sen va det bara tända ljus i hela huset som gällde. Mysigt och lite kusligt, alldeles sådär lagom :-)
Ner från lamporna o hallen hängde spindelnät och spindlar och lampan över middagsbordet i köket fick agera Stort spindelbo. På väggarna i hallen kröp ödlor och på golvet ringla ormar. Det har med temafester är nog min grej ;-P

Små farliga monster!
 Såhär såg det ut i hallen, taget med blixt. Alla bilder tagna med mobil så det är ju inte världens bästa kvalité. Lägg märke till monster hunden Mimmi i vardagsrummet. :-)
 Spindelbo i lampan.
 Bål :-) Smaka inte äckligt... ser dock inte så lockande ut :-)

Nu i skolan har jag gått från att svarva till att fräsa. Fräsa är mkt enklare. Fast det är ju en smak sak... Vissa tycker ju helt tvärtom.
Har kommit såhär långt på min hammare... Den är inte helt klar men på god väg. Imorn, imorn är mitt mål att bli klar. Ska sätta i ett stift och sen fräsa på sjävla handtaget. Sssschååå sssschnyggt!


Imorn är det stalldax och jag L Ä N G T A R!!! :-)
Flickorna ska få följa med och rida, det tror jag att dom uppskattar.

Nu är det heller inte så långt till vi åker utomlands. Så jävla nice!!!!

Nu, ut med hunduschlingen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar