söndag 20 november 2011

Denna helg.

Den här helgen vart väl inte riktigt som vi tänkt oss... Fredagen började ju med att Evelina kräktes, som ni vet.
Hon vart bra under eftermiddagen och sen dess har ingen annan i familjen fått det. Kanske ska vi inte ropa hej än. Men det kanske finns hopp när man använder sig av handsprit och är extremt noga med allting!
Igår va det lugnt här hemma. Min mamma och pappa kom hit och vädret va ju bra så vi började byta till vinterdäck på 3 bilar. Jag har aldrig varit med förr, men jag tyckte att de va roligt! Första bilen, våran Ford vart 3 av 4 möjliga däck bytta. Det tredje pös luften ur vid ventilen så det är bara att lämna in och få det fixat. Bil nr 2 va C5'an. Där gick det kanon bra att byta samtliga däck... tills vi va på det fjärde, och märkte att det inte gick att snurra runt hjulet. Va det ett skämt? NEJ! Det va bara att plocka bort att däck igen och sätta dit sommardäck... Fan! Vad som är felet minns vi inte, men Rikard och hans far vet att det va strul tidigare år också och att vi då fått lämna in bilen och då har dom kunnat fixa det... Märkligt. Och vad vi än försökte med så gick det inte för själva fälgen tog i mot bromsoken. Vi hade distanser hemma och testa med men dom passade inte fälgarna. ALLTID är det något!!!
Sista bilen va pappas och den bytta vi på ca 20min. Irriterad va bara förnamnet...

Det vart en fika med svärmor och svärfar här hemma. Evelina och jag skulle fixa lite saker och skulle ta bilen och åka iväg, det rök om den. Massor. C5'an...  Jävla, förbannade biljävel!!!! Bytte bil och drog iväg... När vi käkat testa R bilen åt mig och då va den som vanligt igen. Kanske något skit som fastnat när vi bytte däck (eller inte bytte däck)... Ja ja, skit samma! Kvällen slutade med att Nathalie,min lilla älskling, låg i 38.8 graders feber också... Som att allt annat jävla helvete inte varit nog!
Jag såg inte längre något ljus i tunneln... Jag såg planet lyfta utan oss. Jag va sååå nere i skorna igår och så deppig när barnen somnat och vi satt i soffan. Skönt iaf att de inte va något större fel på bilen. Nathalie mår bättre idag och ingen av oss verkar bli magsjuk... peppar peppar! R kommer få vara hemma med flickorna eftersom dom varit sjuka mer eller mindre hela helgen. Hoppas att vi slipper mera sjukdommar nu. Vi vill bara komma iväg på semester, sola, bada och njuta för fullt!!
Vi är värda det men man kan f*n tro att någon vill något annat.... :-(

Håller tummarna för oss nu, hoppas ni också gör det!

Sötaste flickorna  sommaren 2011.

2 kommentarer:

 1. Klart ni kommer hålla er friska nu och komma iväg på den efterlängtade semestern! :-)

  SvaraRadera
 2. Klart ni kommer vara friska på torsdag. Om inte annat blir ni väl det där nere!
  Upp med mungiporna ;)

  Bilar är ett helvete, det håller jag med dig om. Nödvändiga små helveten...ha ha.

  Kram

  SvaraRadera