torsdag 26 januari 2012

Träning is the shit.

Imorn är det dax att vila... Hur ska jag palla det? Idag va jag på zumba och det är så jävla roligt! :-)
Lisa mådde inte så bra så hon fick hålla sig hemma idag.
Igår va jag på box och det är också jävligt roligt!! Hade mamma med sig som ville testa en gång (dock va det lite för jobbigt för hennes händer) men hon och jag va väl inte i samma klass... Är rädd att ta i och skada hennes axlar eftersom hon är så jävla tunn... :-)


Lånade bilder. Grymt snyggt och jag blir så impad och taggad.

Imorn blir det alltså vila och sen blir det att gymma lite i helgen. Fint som snus!!

Annars har det varit skolan för hela slanten, varje dag. Igår va jag även i stallet hos Björk. Musan va med och vi tog oss en sväng i skogen... Bara skritt dock för vägarna är så hårda nu när det varit så kallt ute.
Men Mimmi uppsakttar verkligen att följa med ut med hästen. Hon trampa igenom isen i ett dike och vart blöt om hela baken så när vi kom hem fick sig hunden ett varmt bad, fick pälsen borstad och fönad. Hon blir ju så lätt kall! Sen myste hon med Nims resten av kvällen :-)

I skolan går det bra... Vart ju klar med tärningen för ett par veckor sedan och gör nu ett skruvstycke, Skärande B.
Roligt men lite mer pilligt. Inte lika enkla ritningar, mer uträkningar och mindre toleranser, men det går framåt och det är huvudsaken!
Det är ett roligt år det här... Jag blir klar med utbildningen och börjar (förhoppningsvis) jobba. Rikard har blivit arbetsledare och är snart tjänsteman.
Det kommer säkert bli någon resa eller annan trevlig semester osv osv...
Alltid lika roligt att se hur åren blir :-)


Imorn ska flickorna (som det ser ut) sova borta. Nathalie hos farmor och farfar och Evelina hos mormor och morfar.. Det kommer dom nog uppskatta tjejerna! Den här veckan har dom inte kommit överens många gånger alls.. Usch så tråkigt det är! Hoppas att det bara är någon fas dom är inne i... Hoppas!


Nu ska jag ut med musan. Sen blir det en dusch och efter det skulle vi ev se någon film.


1 kommentar:

  1. Hi hi...lilla tunna Mimsan. Förstår att du badade henne efter, så hon inte förfryser häcken ;).

    Och vad fin den blev tärningen! Hoppas du hittar något bra jobb när du är klar med skolan. Vi kanske blir skolkompisar du och jag en liten stund, berättar mer om det när vi ses =).

    Puss o Kram

    Ps. Skönt för tjejerna med egentid och barnvakt. Ska ni hitta på nåt?

    SvaraRadera