lördag 28 januari 2012

Lördagens pass avklarat!

Vinet gav absolut avkoppling igår.. Jag tror jag sov innan klockan vart halv tio... Haha illa!!:-D
Nää jag va inte full, drack inte ens upp allting! Men gott som faen va det, till och med så jag är sugen idag med! Och de är JÄVLIGT illa för att vara mig!

Hur som... Sovmorgonen varade till 8 sen kunde jag inte somna om.. Jag bokade ist in mig på ett spinning/skivstångspass klockan 10 och körde det ist. Jävligt gött!!

Nu ska vi fixa till oss.. Jag slängde i blonderingsmedel i torsdags innan de va dax att klippa håret och det kan ha varit något av de dummaste jag gjort för håret tog otroligt mycket stryk! Sitter nu med en inpackning i håret och hoppas på de bästa!!

Snart ska vi ner och fika hos K&J och även hämta Nattis. Efter det glider vi in mot stan käkar middag hos mamma och pappa o hämtar hem Evelina!
Ska även köpa en överraskning till Nathalie!
Hon slutade nämligen med napp igår!!!!!!!
Duktiga tjejen! Hon har inte nämnt den en enda gång och jag är såååå stolt!! Hon besluta sig helt själv också för att de va dax (vilket jag håller med om)! Jag har inte tjatat på henne för jag vet att de inte är några 15 åringar som använder napp, (vad jag vet) så inom sinom tid skulle hon ha slutat iaf! Älskade Duktiga Nathalie!!!<3

So long!

1 kommentar:

 1. Ha ha...innan halv tio, det var inte illa! Ska testa päronvinet snart =).

  Duktig du är som tränar så frenetiskt, själv tänkte jag sätta lite fart nästa vecka...nu har jag ju ätit klart penicillinet.

  Åh, duktiga Nattis!!!
  Hoppas det går bra för henne framöver trots att lillesyrran har nappen kvar. Heja henne ♥.

  Puss o Kram

  SvaraRadera