tisdag 17 januari 2012

17/1.

Då va tisdagen här också och om inte många timmar alls är den över. Skönt!! Hatar ju tisdagar..


Idag har jag gått på halvfart. Nathalie börja om möjligt tjattra ännu tidigare idag för vi hade varit uppe och kissat (hon iaf) och efter det somna hon inte om. Då va klockan 04.30. Härligt!! Låg kvar en timme och försökte sova men så fort jag rörde mig eller råkade andas så kom det " Mamma... mamma. Mamma?? Hallå, mamma? Är du vaken? Va? Mamma...?" Ha ha.. :-)
Jag gick upp och fodra katter och tog en dusch ist.. Skönt sätt att vakna till på.
Sen som sagt har dagen gått i ett segt jävla tempo.
Jag har varit trött och seg, vilket ni säkert förstår.


Igår kväll efter att jag varit hemma och fixat käk och även ätit så drog jag in till stan igen med min Lisa. Vi mötte upp Sarah och sen va det alltså dax för oss att testa Scrapbooking. Mysigt faktiskt... pilligt men roligt. Jag är ju inte känd för att ha något direkt tålamod ALLS så ptja... :-) Men bra vart det. Vi testade att göra kort såhår första gången. Vi ska göra en typ av album nästa gång vi bokar in en tid och det ska bli spännande att göra. Som det känns nu så är det absolut någonting jag skulle kunna fortsätta att pyssla lite med. Roligt att göra egna kort osv till födelsedagar/jul osv. Och personliga presenter är ju också kul!

Första kortet ever.. tyckte det va super fint. :-)

Sen fick vi göra den här typen av kort och dom är ju verkligen HUR söta som helst!!! :-)

Ett litet recpet på Hugos kladdkaka ;-)


Nu efter ett pass zumba och läggning av kids ska jag dra hunden bakom bilen. Hon behöver ju också röra på sig.Självklart ska vi ta en promenad.

1 kommentar:

  1. Vilka fina kort!!! Det där skulle jag också vilja prova. Va roligt =)

    SvaraRadera