lördag 7 januari 2012

Frukost i sängen...

Ja  jag har inte blivit serverad (vilket hade suttit fint) men jag va uppe och gjorde min egna frukost efter att Nathalie fått sin. Eftersom hon vaknar mycket tidigare än andra har hon nu börjat få frukost i sängen hon också, i sin säng framför tv'n. Hon älskar't! Samma visa varje lördag och söndag... Jag brukar då passa på att ordna min frukost och slå mig ner i soffan, kolla någon Beck film och bara morgon mysa. Men idag unna jag mig frukost i sängen, en film på tv'n och datorn i knät.

Nathalie kom in till våran säng vid 3 snåret i natt, hon hade haft en mardröm och när hon hade kommit upp 2 ggr prova jag inte mer. Sambon flyttade visst ut på soffan någon gång under tidig morgon. Troligtvis vart det både för trångt och varmt för hans smak.. Det blir ju lätt så med ett stycke hund och minst en katt i sängen också.


Idag har vi väl inte sådär jätte mycket på tapeten. Mamma och pappa kommer hit. Fika ska dom göra och pappa ska ta en titt på bilen. C5'an... Vi råkade bryta av dörrhandtaget på insidan av bilen i torsdags. Så nu kan vi verkligen snacka barnlås på den dörren.
Imorn ska vi upp till huvudstaden på nöjjen och mamma ska vara hund/kattvakt här hos oss.

Igår va vi nere hos svärmor och svärfar på dagen. Fikade och umgicks... Farmor åkte till Spanien tidigt imorse så vi ville hinna säga hejdå såklart...
Vi 14 tiden åkte vi till stallet. Jag, barnen och min mamma. Mysigt som vanligt och flickorna tycker att det är jätte kul!
Nathalie ska hälsa på alla hästar, klappa och gulla. Och ALLA hästarna är SÅ himla snälla... Jag förstår verkligen inte. Jag säger bara Islandshästar is the shit!! Nej men ärligt.. Jag vet att jag tjatar om det varje gång jag varit i stallet men det är verkligen helt galet hur trevlig denna hästras är. Jag har ju blivit helt såld som ni vet och jag kan inte sluta att förvånas hur gulliga och trevliga alla dessa hästar är. Jag vet inte men det känns som storhästar över lag har någon olat. Griniga i boxen, griniga vid fodring, griniga vid sadling, griniga vid ja både det ena och den andra. Medans dom islandshästar jag träffat är trevliga och glada för allt man tar sig för med dom.. Kanske är bara dom jag träffat gudasnälla. Jag säger inte att dom alla är så men överlag dom fletsa verkar det som. Kan det vara för att dom hanteras så pass länge innan dom börjar ridas in? Eller kan det ha med att göra att dom oftast går på lösdrift eller? Ja jag vet inte... Men så har min uppfattning om denna UNDERBARA lilla häst blivit. Att den är pigg och glad och med på det man hittar på. Lagom stor också ;-)


Evelina fick rida lite med mig inne i paddocken.. När hon kände sig klar tog Nathalie och jag en sväng på grusvägen. På vägen tillbaka till stallet fick jag snällt kliva av då tösen ville rida "själv" hem. Guda snälla Björk. Hon verkar förstå när det är barnen som rider och hanterar henne. Stannat jag så stannar hon. Svänger jag så svänger hon. Flickorna får alltid ta in och ut till stallet när dom är med och hon luffsar så snällt efter. Dom leder in i stallet och vänder runt så jag kan sätta fast henne.. Hon tittar inte ens åt någon annat håll. Jag blir alldels varm i hjärtat när jag ser dom eller tänker på dom tillsammans. Fina barn och fina lilla häst!

Flickorna i stallet.. Nathalie vill "bara" ut och rida och är då jätte seriös på bild, toka! Ha ha

Nathalie och Björk på vägen hem. :-)
Jag döööör, hästen ser så jävla liten och söt ut!! :-D

Nathalie fråga mig vad dom små hästarna heter som vi red förbi. Vilka jag som tur va kunde namnen på då det är Sandras hästar. Nathalie tyckte att jag någon dag skulle ha en stor häst som Björk och att hon då minnsan kunde ha en sådan egen liten tjockis att rida fort på, och så peka hon på Jarina. (Och OJ vilken söt liten häst det är då! Det va ett bra köp Sandra;-))


Sen igår kväll gjorde vi kycling i ugnen och bara myste allihop. När barnen somnat och jag sutitt vid datorn en stund (hitta någon jävla spel där man ska träna fram en hopphäst, haha, fast direkt ;-P) tittade vi på film. Conan the barbarian, den nya filmen. Jag tyckte nog att den va ganska bra.. 3 av 5 C'n.

Nu är det dax för mig att kolla bloggar. :-)

1 kommentar:

  1. Nathalie har så rätt, klok tös! Klart ni ska ha en "raggsocka" och en "minisocka" framöver :-) Jarinas lika supersnälla dotter är visst till salu har jag hört ;-) Gäddvikens Yrrja http://gaddvikensgard.dinstudio.se/gallery_46.html

    Ha det gott!

    SvaraRadera