lördag 7 januari 2012

Rumfix och zumba.

Har fixat och styrt endel i Evelinas rum idag. Mamma och pappa kom under förmiddagen och fika. Pappa hjälpte mig sätta upp vägghyllan Evelina fick av dom tidigare i veckan och det vart verkligen jätte bra i hennes rum. Så nöjda vart både hon och jag. :-)

(Nu vill jag bara måla om också)

När mamma och pappa åkt tog jag en promenad, vägen förbi Shell och fick med mig lite lördagsgodis hem till flickorna och en film till kvällen som jag och R ska se. Ingen rysare sa han innan jag gick, men jag kunde verkligen inte låta bli. Jag minns att vi snacka om den här filmen på jobbet och dom flesta jag pratat med gillade den så jag hoppas att vi inte ska ligga på soffan och somna.Flickorna käkar lördags snask nu och jag sitter här och dreglar.. Nää, så illa är det inte. Men idag ville dom ha godis nappar, frukt och cola smak, och det dofta ljuvligt när jag öppnade påsarna!  Ha ha :-)
Jag köpte faktiskt en "nödraket" igår..

Troligtvis bättre än vanliga cola då det är det jobbigaste att vara ifrån. Jag har haft det som ett stadigt beroende... Tog ett glas igår och då är våra glas väldigt små, det likna cola i smaken men mer ville jag inte dricka för jag kände mig lite äcklad... Alla beroenden går att komma ifrån, bara man vill! Annars går det bra för mig, vissa skulle nog säga väldigt bra. Men mer än så låter jag bli att säga. Får vänta någon månad iaf.
Ha ha, Evelina ser helt chockad ut när jag säger att jag inte får/vill/SKA äta chips, godis eller dricka läsk. Då kanske ni förstå vilka dåliga vanor jag haft när fredagen kommit? Ja, och sen har dom vanorna hållt i sig fredag, lördag och Söndag. Oftast Onsdagar också för då är det lill lördag och sen torsdagen för då är det ju bara EN dag kvar till helgen. Ja, ni försår ju.... Suck!


 (kanske ska lägga till att dessa vanor gällde mig. Och oftast efter att barnen somnat. Alltså låter jag INTE mina barn äta godis och dricka läsk på samma nivå som jag själv gör!! För dom gäller lördagar  och ibland något litet i form av popcorn på fredagen, om vi hinner, och inget annat! Bara så att alla moral kärringar där ute vet!)
Nu ska jag ta en dusch efter ett måttligt jobbigt zumba pass. Hej och hå!!

2 kommentarer:

 1. Ha ha...jag förstår precis vad du menar =). Det är ju faan att man inte lever som man lär själv. Å andra sidan är det ju bra att man har ett sunt tänk gällande någon, om inte en själv.
  Kämpa på!

  Puss och kram

  Ps. Rummet ser ju toppen ut!! Vi får komma och leka någon dag =)

  SvaraRadera
 2. ÅHH SÅ sött vad kul det var när barna var små :)
  mattan kommer från Ikea men det är ett par år sen .Bra att du går till Shell det gillar jag ;)
  Själv har jag godisförbud har haft i ett år även kakor nu måste ner ca 5 kg har gått ner 1,5 denna vecka så är nöjd men ack så sugen jag är på något nu ,Får bli kaffe utan dopp ;( Med en morot ;(Kram

  SvaraRadera